+

Mäso

Granadiersky pochod

Šalát

  • Sterilizované uhorky 500 g
  • Olivový olej 30 ml
  • Nasekaná petržlenová vňať 10 g
  • Citrónová šťava podľa chuti

Viedenská cibuľa

  • Cibuľa 300 g
  • Polohrubá múka 150 g
  • Olej
  • Soľ podľa chuti
  1. Mäso

    • Krkovičku vcelku si ochutíme Knorr marinádou na bravčové mäso , pokropíme olejom a potrieme nastrúhaným cesnakom. Necháme chvíľku marinovať.
    • Mäso dáme piecť pri 180C približne 1,5 hodiny. Podlejeme tmavým pivom.
  2. Granadiersky pochod

    • Bataty a zemiaky uvaríme v slanej vode. Rovnako uvaríme aj cestoviny Quadrucci.
    • Maslo spražime, pridáme Knorr Primerba opečená cibuľa a mletú červenú papriku.
    • Do nádoby dáme uvarené cestoviny ,zemiaky spražené maslo a nasekanú pažitku, dochutime korením a soľou a jemne premiešame.
  3. Šalát

    • Uhorky nakrájame na jemné rezance, pridáme olivový olej, nasekanú petržlenovú vňať , pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame.

  4. Viedenská cibuľa

    • Cibuľu nakrájame na tenke krúžky, obalíme v múke zmiešanej so soľou a vypražíme v oleji.

  5. Servírovanie

    • Na tanier uložíme granadiersky pochod, upečenú nakrájanú krkovičku a šalát. Na záver posypeme viedenskou cibuľou.