Granadiersky pochod s pečenou krkovičkou a šalátom zo sterilizovaných uhoriek
Granadiersky pochod možte podávať k hovädzím steakom.

Suroviny
Mäso
-
Bravčová krkovička bez kosti 1500 g
-
Tmavé pivo 500 ml
-
Olej 500 ml
-
Cesnak, čerstvý 8 g
Granadiersky pochod
-
Bataty 400 g
-
Zemiaky 700 g
-
Maslo 150 g
-
Čerstvá pažitka 30 g
-
Cibuľa
-
Knorr Paprika sladká zo Španielska 220 g 60 g
-
Soľ 15 g
Šalát
-
Sterilizované uhorky 500 g
-
Olivový olej 30 ml
-
Nasekaná petržlenová vňať 10 g
-
Citron 50 g
Viedenská cibuľa
-
Cibuľa 300 g
-
Polohrubá múka 150 g
Príprava
-
Mäso
- Krkovičku vcelku si ochutíme Knorr marinádou na bravčové mäso , pokropíme olejom a potrieme nastrúhaným cesnakom. Necháme chvíľku marinovať.
- Mäso dáme piecť pri 180C približne 1,5 hodiny. Podlejeme tmavým pivom.
-
Granadiersky pochod
- Bataty a zemiaky uvaríme v slanej vode. Rovnako uvaríme aj cestoviny Quadrucci.
- Maslo spražime, pridáme Knorr Primerba opečená cibuľa a mletú červenú papriku.
- Do nádoby dáme uvarené cestoviny ,zemiaky spražené maslo a nasekanú pažitku, dochutime korením a soľou a jemne premiešame.
-
Šalát
-
Uhorky nakrájame na jemné rezance, pridáme olivový olej, nasekanú petržlenovú vňať , pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame.
-
-
Viedenská cibuľa
-
Cibuľu nakrájame na tenke krúžky, obalíme v múke zmiešanej so soľou a vypražíme v oleji.
-
-
Servírovanie
-
Na tanier uložíme granadiersky pochod, upečenú nakrájanú krkovičku a šalát. Na záver posypeme viedenskou cibuľou.
-