Suroviny

+

Mäso

Grilovaná zelenina

  • Mrkva 400.0 g
  • Cuketa 400.0 g
  • Pór 200.0 g
  • Zelené alebo červené paradajky 400.0 g
  • Ananás 400.0 g
  • Olej 50.0 ml

Príloha

  • Olej 40.0 ml
  • Syr Philadelphia 300.0 g
  • Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou húb 0,4 l 20.0 ml
  • Pažítka 20.0 g
  • Zemiaky 1000.0 g
  • Soľ 30.0 g
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 7.0 g

Príprava

  1. Mäso

    Kuracie prsia s kožou osušte, pridajteKnorr Sypký prípr. na ochut. na kura, olej a poriadne premiešajte. Nechajte hodinu marinovať. Potom mäso ugrilujte.
  2. Grilovaná zelenina

    Mrkvu poriadne umyte a prekrojte na polovicu.Nakrájajte si zeleninu a ananás. Pokvapkajte olejom, dochuťte soľou a korením. Zeleninu ugrilujte.
  3. Príloha

    Umyté ale neočistené zemiaky osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom a pečte v rúre na teplote 1800 C približne 30 minút, záleží od veľkosti zemiakov. Knorr Esenciu s chuťou húb zmiešajte so syrom Philadelphia. Upečený zemiak prekrojte a do stredu pridajte premiešaný syr Philadelphia. Nakoniec zemiak posypte nasekanou pažítkou.
  4. Servírovanie

    Kuracie mäso podávajte s grilovanou zeleninou a pečeným zemiakom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu