Korenené cuketové hranolky so syrom feta s citrusovo-mätovou omáčkou
Ingrediencie (10 porcií)

Suroviny
Cuketové hranolky
-
Cuketa 2000 g
-
Syr feta 500 g
-
Panko strúhanka 400 g
-
Syr parmezán, hobliny 100 g
-
Hladká múka 100 g
-
Vajcia 4 ks
-
Olej 1 l
-
Soľ
Citrusovo-mätová omáčka
-
Hellmann´s Vegánska majonéza 2,5 kg 500 g
-
Mlieko 100 ml
-
Čerstvá mäta 50 g
-
Soľ
Príprava
-
Cuketové hranolky
Umyte cuketu, nakrájajte na hranolčeky a osoľte. Následne obaľte v múke, v rozšľahanom vajíčku a v zmesi panko strúhanky a syra. Takto obalené hranolky vypražte dozlatista. Hotové hranolky okoreňte Knorr 100 % Natural Korením na hranolky.
-
Citrusovo-mätová omáčka
Do Knorr Vegánskej majonézy zamiešajte mlieko a nasekanú mätu, dochuťte soľou a Knorr Esenciou s chuťou citrusov. -
Servírovanie
Vypražené a okorenené hranolčeky dajte na tanier, posypte nastrúhaným feta syrom a prelejte citrusovo mätovou omáčkou. -
Tip
Takto pripravené cuketové hranolky, môžete podávať ako prílohu.