+

Cuketové hranolky

  • Cuketa 2000 g
  • Syr feta 500 g
  • Panko strúhanka 400 g
  • Syr parmezán, hobliny 100 g
  • Hladká múka 100 g
  • Vajcia 4 ks
  • Olej 1 l
  • Soľ

Citrusovo-mätová omáčka

  1. Cuketové hranolky

    Umyte cuketu, nakrájajte na hranolčeky a osoľte. Následne obaľte v múke, v rozšľahanom vajíčku a v zmesi panko strúhanky a syra. Takto obalené hranolky vypražte dozlatista. Hotové hranolky okoreňte Knorr 100 % Natural Korením na hranolky.

  2. Citrusovo-mätová omáčka

    Do Knorr Vegánskej majonézy zamiešajte mlieko a nasekanú mätu, dochuťte soľou a Knorr Esenciou s chuťou citrusov.
  3. Servírovanie

    Vypražené a okorenené hranolčeky dajte na tanier, posypte nastrúhaným feta syrom a prelejte citrusovo mätovou omáčkou.
  4. Tip

    Takto pripravené cuketové hranolky, môžete podávať ako prílohu.