+

Boršč

Servírovanie

  • Kyslá smotana 200 g
  • Kôpor, čerstvý 15 g
  • Petržlenová vňať 20 g
  1. Boršč

    • Do zohriateho oleja vložte bôčik, mäso a cibuľu a krátko osmažte. Zalejte vodou a pridajte jemné zeleninové korenie, korenie a varte pod pokrievkou až domäkka.
    • Nakrájajte zeleninu a zemiaky akýmkoľvek spôsobom, pridajte ich do vývaru a varte na nízkej teplote.
    • Potom pridajte paradajkový koncentrát a zvyšné prísady.
    • Boršč uvarte, dochuťte a ukončite varenie.
  2. Servírovanie

    • Boršč naporciujte, pridajte kyslú smotanu, posypte kôprom a petržlenom. Servírujte s kysnutou žemľou potretou cesnakovou omáčkou. Spôsob, ako pripraviť kysnutú žemľu, a mnoho ďalších profesionálnych inšpirácií nájdete na www.ufs.com.