+

Boršč

  • Olej 40.0 ml
  • Údený bôčik, vcelku 100.0 g
  • Hovädzie plece, vcelku 300.0 g
  • Celá cibuľa 100.0 g
  • Voda 2500.0 ml
  • Knorr Aromat 4kg 10.0 g
  • Celé čierne korenie 5.0 g
  • Sladká paprika 5.0 g
  • Bobkový list 5.0 g
  • Červená repa, ošúpaná 900.0 g
  • Mrkva, ošúpaná 150.0 g
  • Červená paprika, ošúpaná 150.0 g
  • Biela kapusta 250.0 g
  • Zemiaky, ošúpané 300.0 g
  • Knorr Paradajkový pretlak 800g 50.0 g
  • Cukor 100.0 g
  • Jablkový ocot 20.0 ml
  • Cesnak, čerstvý 20.0 g

Servírovanie

  • Kyslá smotana 200.0 g
  • Kôpor, čerstvý 15.0 g
  • Petržlenová vňať 20.0 g
  1. Boršč

    • Do zohriateho oleja vložte bôčik, mäso a cibuľu a krátko osmažte. Zalejte vodou a pridajte jemné zeleninové korenie, korenie a varte pod pokrievkou až domäkka.
    • Nakrájajte zeleninu a zemiaky akýmkoľvek spôsobom, pridajte ich do vývaru a varte na nízkej teplote.
    • Potom pridajte paradajkový koncentrát a zvyšné prísady.
    • Boršč uvarte, dochuťte a ukončite varenie.
  2. Servírovanie

    • Boršč naporciujte, pridajte kyslú smotanu, posypte kôprom a petržlenom. Servírujte s kysnutou žemľou potretou cesnakovou omáčkou. Spôsob, ako pripraviť kysnutú žemľu, a mnoho ďalších profesionálnych inšpirácií nájdete na www.ufs.com.