Vyprážané olivy
Ak naplníte olivy rôznymi náplňami, získate viac druhov chutí.

Suroviny
Vyprážané olivy
−
+
€0.0
Príprava
Ančovičky
/g
20.0 g
0%
Kapary
/g
30.0 g
0%
Smotanový syr
/g
90.0 g
0%
Tvrdý syr
/g
400.0 g
0%
Veľké čierné olivy bez kôstky
/g
600.0 g
0%
Veľké zelené olivy bez kôstky
/g
600.0 g
0%
Hellmann's Kebab 842 g
/g
300.0 g
0%
Vajcia
/g
350.0 g
0%
Olej
/ml
1500.0 ml
0%
/
Príprava
-
Ančovičky 20.0 g
-
Kapary 30.0 g
-
Smotanový syr 90.0 g
-
Tvrdý syr 400.0 g
-
Veľké čierné olivy bez kôstky 600.0 g
-
Veľké zelené olivy bez kôstky 600.0 g
-
Hellmann's Kebab 842 g 300.0 g
-
Vajcia 350.0 g
-
Olej 1500.0 ml
Príprava
-
Príprava
- Nakrájajte ančovičky, kapary, zmiešajte so smotanovým syrom, bazalkou Primerba Knorr a nastrúhaným tvrdým syrom. Túto zmes dajte do cukrárskeho sáčku na zdobenie.
- Nechajte olivy odkvapkať a osušte ich v predhriatej rúre (160 °C) počas doby 2 minút.
- Olivy nechajte odkvapkať pri izbovej teplote a naplňte ich ančovičkovou náplňou.
- Olivy obaľte v rozšľahanom vajci a strúhanke. Vysmažte vo fritéze pri teplote 180 °C počas doby 5 minút.
- Podávajte s kebab omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.