Suroviny

+

Príprava

  • Biela múka 600.0 g
  • Zemiakový škrob 150.0 g
  • Soľ 20.0 g
  • Čierne korenie 20.0 g
  • Tmavé studené pivo 300.0 g
  • Hellmann's Kebab 842 g 500.0 ml
  • Olej na vyprážanie 2000.0 g
  • Biela cibuľa 1200.0 g

Príprava

  1. Príprava

    1. Vo veľkej miske zmiešajte múku, škrob, soľ a čierne korenie. Nalejte studené pivo a dobre premiešajte.
    2. Olúpte cibuľu a nakrájajte ju na krúžky hrúbky 1 cm.
    3. Zohrejte olej na vyprážanie. Obaľte cibuľové krúžky v cestíčku a vypražte vo fritéze (170–180 °C) do zlatova. Vyberte cibuľové krúžky z oleja.
    4. Podávajte s omáčkou Hellmann´s KebabONE HAND BOTTLES.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu