+

Rizoto:

  • Zeleninový vývar číry 1500.0 ml
  • Cibuľa 100.0 g
  • Maslo 80.0 g
  • Ryža na rizoto 600.0 g
  • Mrazené suchohríby nakrájané na kocky 500.0 g
  • Suché biele víno 100.0 ml
  • Soľ 10.0 g
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g

Dochutenie

  • Maslo 100.0 g
  • Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou húb 0,4 l 60.0 ml
  • Parmezán 100.0 g
  1. Rizoto:

    Cibuľu opražte na masle, pridajte ryžu achvíľu opražte.Pridajte huby. Všetko opečte, pridajte víno atrochu vývaru. Varte na slabom plameni pod pokrievkou, postupne pridávajte po troške vývar. Rizoto varte dovtedy, kým nenadobudne tekutú textúru podobnú láve.

  2. Dochutenie

    Nakoniec pridajte maslo astrúhaný parmezán a esenciu s intenzívnou chuťou húb. Všetko spolu zmiešajte adochuťte podľa vlastnej chuti.