Menu

Suroviny

+

P r í p r ava

  • Melón vodový 1000.0 g
  • Jahody 1000.0 g
  • Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1L 20.0 g
  • Chlieb celozrnný 200.0 g
  • Cesnak 5.0 g
  • Olivový olej 80.0 ml
  • Fresh juice z červenej repy 200.0 ml
  • Šalátová uhorka, lúpaná, bez semien 200.0 g
  • Červený vínny ocot 15.0 g
  • Čerstvý tymian 10.0 g
  • Tabasco 7.0 g
  • Olivový olej 30.0 ml
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g

Príprava

  1. P r í p r ava

    Na panvici na olivovom oleji orestujeme strúčik cesnaku, pridáme na kocky nakrájaný chlieb a pridáme tymian. Orestujeme do zlatohnedej farby. Preložíme do misky a odstránime cesnak a tymian.K chlebu pridáme očistené jahody, nakrájaný melón, šalátové uhorky nakrájané na kúsky, olivový olej, tabasco, džús z červenej repy a zeleninový fond. Prikryjeme fóliou a necháme marinovať pri izbovej teplote 3 – 6 hodín.Potom rozmixujeme do hladka. Ak treba, dochutíme červeným vínnym octom a soľou.Vychladenú polievku na tanieri dozdobíme.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu