+

Mäso

Broskyňové Chutney

Cukina

  1. Mäso

    Morčacie rezne umyjeme, očistíme, nakrájame na jednotlivé porcie, marinujeme v hydinovom bujóne, dáme do chladničky. Mäso osmažíme na Rame Culinesse, na každý kúsok dáme strúhaný cheddar a šunky proscuitto, zapečieme v konvekčnej rúre na 160°C.
  2. Broskyňové Chutney

    Najemno nasekanú cibuľu opražíme do sklovita na Rame Culinesse, pridáme stopkový zeler, zázvor a čili. Zmes chvíľu opražíme. Podlejeme vodou, podusíme, vlejeme ocot a pridáme broskyne, Primerbu tymiánovú, škoricu a cukor. Redukujeme do získania požadovanej konzistencie a dochutíme.
  3. Cukina

    Cukinu nakrájame na plátky, pridáme Knorr Primerba Cibuľa a z ľahka premiešame, aby sa nám suroviny spojili a dáme do rúry na paru.
  4. Servírovanie

    Plátky uložíme na tanier spolu s broskyňovým chutney a cukinou.
+