+

Mäso

Broskyňové Chutney

  • Cibuľa 6 kg
  • Rama Culinesse Profi 0,9l 1 l
  • Stopkový zeler nakrájaný na kocky 3 kg
  • Zázvor (nasekaný) 5 kg
  • Čili paprika nakrájaná najemno 1 kg
  • Voda 5 l
  • Biely vínny ocot 150 l
  • Broskyne nakrájané na kocky 5 kg
  • Mletá škorica 3 kg
  • Trstinový cukor 1 kg
  • Soľ, čierne korenie 10 g

Cukina

  1. Mäso

    Morčacie rezne umyjeme, očistíme, nakrájame na jednotlivé porcie, marinujeme v hydinovom bujóne, dáme do chladničky. Mäso osmažíme na Rame Culinesse, na každý kúsok dáme strúhaný cheddar a šunky proscuitto, zapečieme v konvekčnej rúre na 160°C.
  2. Broskyňové Chutney

    Najemno nasekanú cibuľu opražíme do sklovita na Rame Culinesse, pridáme stopkový zeler, zázvor a čili. Zmes chvíľu opražíme. Podlejeme vodou, podusíme, vlejeme ocot a pridáme broskyne, Primerbu tymiánovú, škoricu a cukor. Redukujeme do získania požadovanej konzistencie a dochutíme.
  3. Cukina

    Cukinu nakrájame na plátky, pridáme Knorr Primerba Cibuľa a z ľahka premiešame, aby sa nám suroviny spojili a dáme do rúry na paru.
  4. Servírovanie

    Plátky uložíme na tanier spolu s broskyňovým chutney a cukinou.