Patatas bravas zemiakové millefeuille

Suroviny
Patatas bravas zemiakové millefeuille
−
+
€0.0
Zemiak o vé millefeuille / Omáčky
Zemiaky
/g
900.0 g
0%
Olivový olej
/ml
50.0 ml
0%
Soľ
/g
4.0 g
0%
Olej na vyprážanie podľa potreby
/ml
1000.0 ml
0%
Hellmann´s omáčka na hranolky Deluxe 850 g
/g
300.0 g
0%
Servírovanie
Jarná cibuľka
/g
20.0 g
0%
/
Zemiak o vé millefeuille / Omáčky
-
Zemiaky 900.0 g
-
Olivový olej 50.0 ml
-
Soľ 4.0 g
-
Olej na vyprážanie podľa potreby 1000.0 ml
-
Hellmann´s omáčka na hranolky Deluxe 850 g 300.0 g
Servírovanie
-
Jarná cibuľka 20.0 g
Príprava
-
Zemiak o vé millefeuille / Omáčky
Olúpané surové zemiaky nakrájame na veľmi tenké plátky (mandolína). Zmiešame so soľou a s olivovým olejom, natlačíme do pekáča nebo GN nádoby a upečieme do mäkka.Potom dostatočne zaťažíme a necháme vychladnúť. Vychladnuté nakrájame na hranolky a vypražíme do chrumkava. -
Servírovanie
Podávame s variáciou omáčok a posypeme jarnou cibuľkou.