Pikantné bravčové rebrá s Wok pečenou zeleninou
Známa wok panvica so zeleninou a netradične s bravčovými rebierkami na pikantný spôsob.

Suroviny
Pikantné bravčové rebrá s Wok pečenou zeleninou
−
+
€0.0
Omáčka
Škrob z tapioky alebo Zemiakový škrob
/g
5.0 g
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1L
/ml
20.0 ml
0%
Olej
/g
150.0 g
0%
Zázvor (nasekaný)
/g
50.0 g
0%
Knorr Sambal Manis Omáčka chilli a sója 1L
/ml
45.0 ml
0%
Makadamové orechy
/g
50.0 g
0%
Wok zeleninová zmes
/g
1500.0 g
0%
Rebierka
Pšeničná múka
/g
80.0 g
0%
Knorr Pang Gang Omáčka chilli a paradajky 1L
/ml
250.0 ml
0%
Marinované horčicové semienka
/g
30.0 g
0%
Korenie 5-tich vôní
/g
1.0 g
0%
Cesnak (pretlačený)
/g
45.0 g
0%
Čerstvý koriander
/g
10.0 g
0%
Bravčové rebrá
/g
3500.0 g
0%
Vajcia
/g
100.0 g
0%
/
Omáčka
-
Škrob z tapioky alebo Zemiakový škrob 5.0 g
-
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1L 20.0 ml
-
Olej 150.0 g
-
Zázvor (nasekaný) 50.0 g
-
Makadamové orechy 50.0 g
-
Wok zeleninová zmes 1500.0 g
Rebierka
-
Pšeničná múka 80.0 g
-
Marinované horčicové semienka 30.0 g
-
Korenie 5-tich vôní 1.0 g
-
Cesnak (pretlačený) 45.0 g
-
Čerstvý koriander 10.0 g
-
Bravčové rebrá 3500.0 g
-
Vajcia 100.0 g
Príprava
-
Omáčka
- Najprv opečieme cesnak so zázvorom, potom pridávame najskôr tvrdšiu zeleninu, postupne stále jemnejšiu zeleninu a všetko pri vysokej teplote opekáme.
- Pridáme orechy, omáčky a zeleninový základ. Podľa uváženia môžeme zahustiť škrobom namočeným vo vode.
-
Rebierka
- Nasekané rebierka povaríme vo vode domäkka (asi 15-20 minút), osušíme ich a obalíme zmesou sójovej omáčky, vajec a múky.
- Položíme na GN plech a pečieme v konvektomate do hneda (môžete použiť tuk Rama Combi Profi) alebo v hlbokom oleji na panvici wok, premiešame so zvyšnými ingredienciami a servírujeme so zeleninou, ktorú pripravíme.