Menu

Suroviny

+

Omáčka

Rebierka

Príprava

  1. Omáčka

    • Najprv opečieme cesnak so zázvorom, potom pridávame najskôr tvrdšiu zeleninu, postupne stále jemnejšiu zeleninu a všetko pri vysokej teplote opekáme.
    • Pridáme orechy, omáčky a zeleninový základ. Podľa uváženia môžeme zahustiť škrobom namočeným vo vode.
  2. Rebierka

    • Nasekané rebierka povaríme vo vode domäkka (asi 15-20 minút), osušíme ich a obalíme zmesou sójovej omáčky, vajec a múky.
    • Položíme na GN plech a pečieme v konvektomate do hneda (môžete použiť tuk Rama Combi Profi) alebo v hlbokom oleji na panvici wok, premiešame so zvyšnými ingredienciami a servírujeme so zeleninou, ktorú pripravíme.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu