Pomaly pečené hovädzie rebierka
Perfektné na prípravu adobo. Vynikajúci recept na pomalé pečenie.

Suroviny
Pomaly pečené hovädzie rebierka
−
+
€0.0
Rebierka:
Hovädzie rebierka
/kg
3.0 kg
0%
Knorr Sypký prípr.na ochut.na hovädzie 0,75kg
/g
40.0 g
0%
Med
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l
/ml
50.0 ml
0%
Omáčka:
Údená paprika
/g
20.0 g
0%
Maslo
/g
50.0 g
0%
Knorr Korenie na zemiaky a hranolky s prírodnými ingredienciami 350 g
/g
15.0 g
0%
/
Rebierka:
-
Hovädzie rebierka 3.0 kg
-
Med 150.0 g
Omáčka:
-
Údená paprika 20.0 g
-
Maslo 50.0 g
Príprava
-
Rebierka:
Rebierka očistite, odstráňte blany a narežte ich na časti.Ochuťte pomocou prípravku Knorr Sypký prípr.na ochut.na hovädzie, potrite medom a Knorr ProfessionalEsenciou s intenzívnou chuťou údeného.Vložte do vákuovo uzatvárateľných vrecúšok. Pečte 19 hodín v konvektomate alebov teplovzdušnej rúre pri 78⁰C. -
Omáčka:
Šťavu zrebierok pridajte do omáčky Knorr Demi Glace spolu svodou tak, aby ste dostali0,5 litra vývaru. Nechajte chvíľu slabo vrieť. Opatrne zahustite pomocou Knorr Tmavej zápražky asurového masla anechajte zovrieť. Ak je to potrebné, pridajte na zahustenie viac masla. Podľa chuti pridajte Knorr Professional Esenciu sintenzívnou chuťou údeného a soľ. -
Podávanie:
Pomaly pečené hovädzie rebierka podávajte shranolkami amedovou omáčkou schuťou údeného.