Menu

Suroviny

+

Na polievku

Podávať s

  • krutónov 150.0 g
  • hľuzovkovej pasty 80.0 g
  • maslového šalátu 40.0 g

Príprava

  1. Na polievku

    • V hrnci zohrejeme maslo, pridáme na kocky nakrájanú zeleninu a cesnakový základ.
    • Všetko jemne orestujeme, tak aby zelenina nezhnedla.
    • Pridajte vodu a zeleninový bujón, prikryté varte do mäkka.
    • Polievku rozmixujeme na krém a precedíme cez jemné sitko, potom pridáme maslo spojené so žĺtkami.
    • Podľa chuti okoreníme a zahustíme.
  2. Podávať s

    • Do hlbokého taniera nalejeme hustý krém, ozdobíme hľuzovkovou pastou, krutónmi a nakrájaným šalátom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu