Menu

Suroviny

+

Postup

  • Bravčové karé bez kosti, v celku 1200.0 g
  • Kuracia pečeň 600.0 g
  • Maďarská klobása 200.0 g
  • Zemiaky so šupkou 1400.0 g
  • Hliva ustricová 400.0 g
  • Červená paprika 400.0 g
  • Knorr Primerba Rozmarín 340 g 10.0 g
  • Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou húb 0,4 l 20.0 ml
  • Olej 150.0 ml
  • Biele víno suché 150.0 ml
  • Cesnak 15.0 g
  • Soľ 15.0 g
  • Knorr Oregano z Turecka 0,15 kg 6.0 g
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 7.0 g

Dresing

Príprava

  1. Postup

    Bravčové karé očistite tak, aby na ňom zostalo trochu tuku. Pečienky očistite a spolu s karé nakrájajte na menšie kúsky adajte do väčšej misky. Pridajte nakrájanú klobásu, zemiaky všupke, hlivu ustricovú, Knorr Esenciu s chuťou húb, červenú papriku, cesnak , Knorr Primerbu Rozmarín, olej, víno abiele časti lahôdkovej cibuľky nakrájanej na hrubšie kolieska (zelené časti si odložíme na neskôr). Ochuťte soľou a čiernym korením. Všetko dôkladne premiešajte. Na kus alobalu dlhého cca 60 cm položte oniečo menší kus papiera na pečenie. Do stredu papiera rozložte porciu živánskej. Živánsku dôkladne zabaľte, aby počas pečenia nevytekala šťava. Zabalenú živánsku uložte do gastronádoby a pečte v konvektomate pri teplote 180 °C približne 45 minút.
  2. Dresing

    Všetky igrediencie poriadne zamiešajte, aby vznikla jemná hladká hmota.
  3. Servírovanie

    Pred podávaním prelejte živánsku hotovým dresingom a posypte nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky.
  4. Tip

    V letnom období môžete piecť živánsku na grile alebo aj v pahrebe.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu