1. Roláda

    • Bravčové mäso zrežeme na plát, ktorý pod fóliou ešte naklepeme. Okoreníme a potrieme horčicou.
    • Na plochu mäsa rozložíme natenko a na kolieska nakrájanú chorizo salámu, ďalšiu vrstvu vytvoríme zo sparených kelových listov a ku kraju položíme rad varených vajec naukladaných vedľa seba. Naplnený plát zavinieme do rolády a spevníme motúzom.
    • Pripravenú roládu potrieme celozrnnou horčicou zmiešanou s medom, vložíme do nízkoteplotnej rúry na rošt podložený GN nádobou, prikryjeme alobalom a pečieme pri 75 °C 12 hodín.
  2. Šťava

    • Zachytený výpek z rolády doplníme vodou na požadované množstvo, pridáme zmes na bravčovú šťavu a miešaním privedieme do varu.
    • Podľa potreby môžeme ochutiť horčicou a medom.
  3. Ryža

    • Prepláchnutú ryžu zosklovatíme na tuku, zalejeme vodou v pomere (1:1,5), pridáme soľ a bylinky, za stáleho miešania privedieme do varu, potom prikryjeme pokrievkou a necháme pri miernej teplote ryžu podusiť do mäkka.
  4. Paštrnák

    • Neošúpaný, ale dobre očistený paštrnák opečieme na tuku dofarebna, pridáme ďalší tuk tak, aby bol celkom zakrytý a pod pokrievkou z papiera na pečenie necháme zeleninu konfitovať (na panvici za mierneho bublania, alebo v konvektomate pri 98 °C) domäkka.
    • Potom zeleninu vyberieme a je pripravená na servírovanie.
  5. Servírovanie

    • Roládu zbavíme motúza a nakrájame na porcie, ktoré poukladáme na taniere, kde máme položenú ryžu a rozpolený paštrnák.
    • Mäso podlievame šťavou, prípadne jedlo doplníme bylinkami.