Suroviny

+

Príprava

  • Kurací vývar 400.0 ml
  • Smotana s vysokým obsahom tuku 200.0 ml
  • Údený syr 150.0 g
  • Hellmann´s omáčka na hranolky Deluxe 850 g 300.0 g
  • Biela reďkovka 100.0 g
  • Mrkva 100.0 g
  • Červená reďkovka 100.0 g
  • Kučeravý kel 100.0 g
  • Čerstvý koriander 25.0 g
  • Králičie stehná 1000.0 g
  • Burgrové žemle 900.0 g
  • Olej 80.0 ml
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g
  • Soľ 5.0 g

Príprava

  1. Príprava

    1. Okoreňte králičie alebo kuracie stehná soľou a korením, podlejte kuracím vývarom a pomaly pečte pri teplote 140 stupňov, pokiaľ sa mäso nezačne rozpadať.

    2. Mäso oddeľte od kosti a zmiešajte s polovicou smotany a horčicovej omáčky Hellmann´s ONE HAND BOTTLES. Dochuťte soľou a korením.

    3. V malom hrnci roztopte údený syr so zbytkom smotany a polovicou omáčky na hranolky Hellmann´s Deluxe ONE HAND BOTTLES.

    4. Nakrájajte mrkvu, biele a červené redkvičky. Dochuťte soľou a korením a zmiešajte s omáčkou na hranolky Hellmann´s Deluxe ONE HAND BOTTLES.

    5. Vo fritéze vypražte kučeravý kel do chrumkava a ochuťte soľou a korením.

    6. Pripravte hamburger: na spodnú časť dajte syrovú omáčku, chrumkavý kel, nakrájané mäso, šalát z redkvičiek, potom zakryte hornou časťou pečiva a servírujte.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu