Hamburger z pečeného králika (alebo kuraťa) s redkvičkovým šalátom
Zákazníkovi podávajte hamburger zboku - z najkrajšej strany.

Suroviny
Príprava
-
Kurací vývar 400 ml
-
Smotana s vysokým obsahom tuku 200 ml
-
Údený syr 150 g
-
Biela reďkovka 100 g
-
Mrkva 100 g
-
Červená reďkovka 100 g
-
Kučeravý kel 100 g
-
Čerstvý koriander 25 g
-
Králičie stehná 1000 g
-
Burgrové žemle 900 g
-
Olej 80 ml
-
Soľ 5 g
Príprava
-
Príprava
-
Okoreňte králičie alebo kuracie stehná soľou a korením, podlejte kuracím vývarom a pomaly pečte pri teplote 140 stupňov, pokiaľ sa mäso nezačne rozpadať.
-
Mäso oddeľte od kosti a zmiešajte s polovicou smotany a horčicovej omáčky Hellmann´s ONE HAND BOTTLES. Dochuťte soľou a korením.
-
V malom hrnci roztopte údený syr so zbytkom smotany a polovicou omáčky na hranolky Hellmann´s Deluxe ONE HAND BOTTLES.
-
Nakrájajte mrkvu, biele a červené redkvičky. Dochuťte soľou a korením a zmiešajte s omáčkou na hranolky Hellmann´s Deluxe ONE HAND BOTTLES.
-
Vo fritéze vypražte kučeravý kel do chrumkava a ochuťte soľou a korením.
-
Pripravte hamburger: na spodnú časť dajte syrovú omáčku, chrumkavý kel, nakrájané mäso, šalát z redkvičiek, potom zakryte hornou časťou pečiva a servírujte.
-