+

Krém z hríbov smrekových

Pena z kozieho syra

  • Kozí syr 50.0 g
  • Smotana na šľahanie 33% 200.0 ml

Na ozdobenie

  • Prášok z hríba smrekového
  1. Krém z hríbov smrekových

    • Na kúsky nakrájanú šalotku opražte na panvici na olejipotom pridajte nasekané huby, opražte do hneda, dochuťte soľou a korením, pridajte víno a zredukujte.
    • Vlejte zeleninový vývar avarte približne 20 minút pri nízkej teplote.
    • Pridajte krémovú hubovú omáčku Knorr.
    • Vymiešajte dohladka. Dochuťte tymianom Knorr Primerba.
    • Polievku vlejte do misky alebo do bujónovej šálky, ktorá vyzerá ako kávová šálka.
  2. Pena z kozieho syra

    • Zohrejte smotanu na šľahanie a pridajte kozí syr. Keď sa syr rozpustí, zmes preceďte a opatrne vymiešajte pomocou ručného mixéra.
  3. Na ozdobenie

    • Penu opatrne preneste na krémovú polievku. Posypte troškou hubového prášku, lupienkami húb atymianom.