Hríbové „Cappuccino” s kozím syrom
Prášok z hríba smrekového dodá jedlu veľa sofistikovanej a exkluzívnej hubovej arómy a jeho príprava je veľmi jednoduchá — jednoducho zmixujte sušené huby pri vysokej rýchlosti.
Suroviny
Hríbové „Cappuccino” s kozím syrom
−
+
€0.0
Krém z hríbov smrekových
Šalotka
/g
100.0 g
0%
Čerstvé alebo mrazené hríby smrekové
/g
300.0 g
0%
Suché biele víno
/ml
100.0 ml
0%
Olej
/ml
80.0 ml
0%
Knorr Primerba Tymian 340g
/g
15.0 g
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g
/g
5.0 g
0%
Pena z kozieho syra
Kozí syr
/g
50.0 g
0%
Smotana na šľahanie 33%
/ml
200.0 ml
0%
Na ozdobenie
Prášok z hríba smrekového
/g
0.0 g
0%
/
Krém z hríbov smrekových
-
Šalotka 100.0 g
-
Čerstvé alebo mrazené hríby smrekové 300.0 g
-
Suché biele víno 100.0 ml
-
Olej 80.0 ml
-
Knorr Primerba Tymian 340g 15.0 g
-
Soľ 10.0 g
-
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g
Pena z kozieho syra
-
Kozí syr 50.0 g
-
Smotana na šľahanie 33% 200.0 ml
Na ozdobenie
-
Prášok z hríba smrekového
Príprava
-
Krém z hríbov smrekových
- Na kúsky nakrájanú šalotku opražte na panvici na olejipotom pridajte nasekané huby, opražte do hneda, dochuťte soľou a korením, pridajte víno a zredukujte.
- Vlejte zeleninový vývar avarte približne 20 minút pri nízkej teplote.
- Pridajte krémovú hubovú omáčku Knorr.
- Vymiešajte dohladka. Dochuťte tymianom Knorr Primerba.
- Polievku vlejte do misky alebo do bujónovej šálky, ktorá vyzerá ako kávová šálka.
-
Pena z kozieho syra
- Zohrejte smotanu na šľahanie a pridajte kozí syr. Keď sa syr rozpustí, zmes preceďte a opatrne vymiešajte pomocou ručného mixéra.
-
Na ozdobenie
- Penu opatrne preneste na krémovú polievku. Posypte troškou hubového prášku, lupienkami húb atymianom.