1. Krém z hríbov smrekových

    • Na kúsky nakrájanú šalotku opražte na panvici na Rama Culinesse, potom pridajte nasekané huby, opražte do hneda, dochuťte soľou akorením, pridajte víno azredukujte.
    • Vlejte zeleninový vývar avarte približne 20minút pri nízkej teplote.
    • Pridajte krémovú hubovú omáčku Knorr.
    • Vymiešajte dohladka. Dochuťte tymianom Knorr Primerba.
    • Polievku vlejte do misky alebo do bujónovej šálky, ktorá vyzerá ako kávová šálka.
  2. Pena z kozieho syra

    • Zohrejte Rama Cremefine 31% apridajte kozí syr. Keď sa syr rozpustí, zmes preceďte aopatrne vymiešajte pomocou ručného mixéra.
  3. Na ozdobenie

    • Penu opatrne preneste na krémovú polievku. Posypte troškou hubového prášku, lupienkami húb atymianom.