+

Marináda

Krídla

  • Morčacie krídla (prípadne kuracie) 10 ks

Šalát

  1. Marináda

    • Zmiešajte suroviny na marinádu.V prípade potreby môžete vynechať sušené čili vločky.
  2. Krídla

    • Očistené krídla potrite marinádou. Nechajte odležať aspoň ½ hodinu.
    • Potom vložte krídla na rozpálený rošt a grilujte pri teplote 160 °C asi 30 – 40 minút.
  3. Šalát

    • Chlebové kocky opečte dozlatista a dajte bokom.
    • Čerstvý ružičkový kel najprv povarte alebo uvarené mrazené kelové hlavičky rozpoľte a reznou stranu dole opečte, pridajte cesnak a červenú cibuľu.
    • Tento teplý šalát rozmiestnite na tanier, pridajte opečené krutóny, nalámanú chrumkavú slaninu, pokvapkajte dresingom Caesar a doplňte hoblinami syra.
  4. Podávanie

    • Naaranžovaný šalát zružičkového kelu doplňte grilovanými hydinovými krídlami.
+