1. Fileta z kuraťa

    • Očistenú, naporciovanú filetu z kuraťa ochuťte s Knorr Essence Hydinovým bujónom.Odložte na 1 hodinu do chladničky.
    • Potom filetu opečte na tuku Rama Culinesse dozlata na rozohriatej panvici.Po upečení ponechajte na tuku na prípravu omáčky.
  2. Polenta

    • Vodu prevarte s Ramou 15%, pridajte Primerbu z pečenej cibule, postupne prisypávajte kukuričnú krupicu a stále miešajte, aby sa nepripálila.Varte 3 minúty.Zložte z ohňa a odstavte na 10 minút.
  3. Omáčka

    • Na Rame Culinesse, ktorá zostala po opečení kuraťa, restujte kapary, zelené korenie a citrón, pridajte paradajky.
  4. Servírovanie

    • Na tanier položte porciu krémovej polenty a pečenú filetu z kuraťa.Polejte pripravenou omáčkou, servírujte s kokteilovými paradajkami a so zeleninou.