Sushi-burrito z tuniaka
Namiesto tuniaka môžete použiť lososa a mango podľa chuti.
Suroviny
Sushi-burrito z tuniaka
−
+
€0.0
Príprava
-
Sushi ryža 300.0 g
-
Voda 350.0 ml
-
Tuniak 500.0 g
-
Uhorka 400.0 g
-
Špenát 70.0 g
-
Jarná cibuľka 40.0 g
-
Hellmann's Kebab 842 g 250.0 g
-
Sezamové semienka 15.0 g
-
Riasa Nori 15.0 g
-
Avokádo (olúpané) 200.0 g
-
Mango, čerstvé 500.0 g
Príprava
-
Príprava
- Opláchnite ryžu vo vode tak, aby odtekajúca voda bola priehľadná. Vyschnutú ryžu vložte do hrnca a priveďte k varu. Potom znížte teplotu a varte 10 minút. Vychlaďte v chladničke.
- Nakrájajte tuniaka, uhorku, mango a avokádo na prúžky (rozmer 1x1 cm).
- Položte list nori na bambusovú podložku a na ňom rozprestrite 80 g ryže. Ponechajte na konci morskej riasy 2 cm voľného miesta bez ryže. Do strednej časti dajte špenát, ďalej všetky nakrájané ingrediencie, jarnú cibuľku a kebab omáčku Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.
- Zabaľte sushi-burrito, rozkrojte na polovicu a posypte sezamovými semiačkami.