Suroviny

+

Príprava

  • Sushi ryža 300.0 g
  • Voda 350.0 ml
  • Tuniak 500.0 g
  • Uhorka 400.0 g
  • Špenát 70.0 g
  • Jarná cibuľka 40.0 g
  • Hellmann's Kebab 842 g 250.0 g
  • Sezamové semienka 15.0 g
  • Riasa Nori 15.0 g
  • Avokádo (olúpané) 200.0 g
  • Mango, čerstvé 500.0 g

Príprava

  1. Príprava

    1. Opláchnite ryžu vo vode tak, aby odtekajúca voda bola priehľadná. Vyschnutú ryžu vložte do hrnca a priveďte k varu. Potom znížte teplotu a varte 10 minút. Vychlaďte v chladničke.
    2. Nakrájajte tuniaka, uhorku, mango a avokádo na prúžky (rozmer 1x1 cm).
    3. Položte list nori na bambusovú podložku a na ňom rozprestrite 80 g ryže. Ponechajte na konci morskej riasy 2 cm voľného miesta bez ryže. Do strednej časti dajte špenát, ďalej všetky nakrájané ingrediencie, jarnú cibuľku a kebab omáčku Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.
    4. Zabaľte sushi-burrito, rozkrojte na polovicu a posypte sezamovými semiačkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu