Vcelku pečený karfiol Buffalo s farmárskym, karí a BBQ dresingom
Karfiol posypte nasucho opraženými mandľami a doplnený omáčkami. Môžete podávať ako samostatné jedlo alebo ako prílohu.

Suroviny
Vcelku pečený karfiol Buffalo s farmárskym, karí a BBQ dresingom
−
+
€0.0
Marináda
Údená paprika
/g
10.0 g
0%
Čerstvý tymian
/g
5.0 g
0%
Knorr Primerba Tymian 340g
/g
30.0 g
0%
Olivový olej
/ml
15.0 ml
0%
Cesnak
/g
25.0 g
0%
Karfiol
Karfiol
/g
1000.0 g
0%
BBQ omáčka
Karí omáčka
Žltá kari pasta
/g
15.0 g
0%
Kyslá smotana
/g
100.0 g
0%
Smotana na varenie 12 %
/ml
100.0 ml
0%
Paradajková omáčka
Výpek z pečeného karfiolu
/g
150.0 g
0%
Worchestrová omáčka
/g
5.0 g
0%
Červená cibuľa (jemne nakrájaná)
/g
100.0 g
0%
Podávanie:
Mandle (plátky)
/g
10.0 g
0%
/
Marináda
-
Údená paprika 10.0 g
-
Čerstvý tymian 5.0 g
-
Knorr Primerba Tymian 340g 30.0 g
-
Olivový olej 15.0 ml
-
Cesnak 25.0 g
Karfiol
-
Karfiol 1000.0 g
BBQ omáčka
Karí omáčka
-
Žltá kari pasta 15.0 g
-
Kyslá smotana 100.0 g
-
Smotana na varenie 12 % 100.0 ml
Paradajková omáčka
-
Výpek z pečeného karfiolu 150.0 g
-
Worchestrová omáčka 5.0 g
-
Červená cibuľa (jemne nakrájaná) 100.0 g
Podávanie:
-
Mandle (plátky) 10.0 g
Príprava
-
Marináda
- Rozmixujte všetky suroviny na marinádu.
-
Karfiol
- Karfiol očistite od listov, hlúb zrežte a narežte do kríža.
- Potrite pripravenou marinádou, vložte do hrnca a prelejte zvyšnou marinádou.
- Hrniec priklopte pokrievkou alebo alobalom a vložte na gril.
- Pečte vgrile pri teplote 180 °C takmer domäkka (cca 40 minút).
- Potom karfiol preložte na papier na pečenie a krátko dogrilujte.
- Vzniknutý výpek zhrnca dajte nabok naďalšie použitie do paradajkovej omáčky.
-
BBQ omáčka
- Jednotlivé suroviny k daným omáčkam zmiešajte.
-
Karí omáčka
- Jednotlivé suroviny kdaným omáčkam zmiešajte.
-
Paradajková omáčka
- Jednotlivé suroviny k daným omáčkam zmiešajte.
-
Podávanie:
Karfiol posypte nasucho opraženými mandľami a doplnený omáčkami. Môžete podávať ako samostatné jedlo alebo ako prílohu.