1. Marináda

    • Rozmixujte všetky suroviny na marinádu.
  2. Karfiol

    • Karfiol očistite od listov, hlúb zrežte a narežte do kríža.
    • Potrite pripravenou marinádou, vložte do hrnca a prelejte zvyšnou marinádou.
    • Hrniec priklopte pokrievkou alebo alobalom a vložte na gril.
    • Pečte vgrile pri teplote 180 °C takmer domäkka (cca 40 minút).
    • Potom karfiol preložte na papier na pečenie a krátko dogrilujte.
    • Vzniknutý výpek zhrnca dajte nabok naďalšie použitie do paradajkovej omáčky.
  3. BBQ omáčka

    • Jednotlivé suroviny k daným omáčkam zmiešajte.
  4. Karí omáčka

    • Jednotlivé suroviny kdaným omáčkam zmiešajte.
  5. Paradajková omáčka

    • Jednotlivé suroviny k daným omáčkam zmiešajte.
  6. Podávanie:

    Karfiol posypte nasucho opraženými mandľami a doplnený omáčkami. Môžete podávať ako samostatné jedlo alebo ako prílohu.
+