1. Ryba a zemiakový šalát

    • Filety z kapra potrieme Knorr Essence Rybacím bujónom , a potom porcie ryby obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku, a nakoniec v strúhanke Panko zmiešanej s mletými vlašskými orechmi.

    • Vyprážame v rozpálenom oleji dozlata.

    • Ošúpané zemiaky vložíme do vákuového vrecúška, odsajeme vzduch a varíme vo vodnom kúpeli alebo v konvektomate na 85 °C. Zemiaky osušíme a necháme vychladnúť.

    • Slaninu opečieme dochrumkava a rozlámeme na drobné kúsky. Strúhanku opečieme na výpeku zo slaniny a zmiešame s rozlámanými kúskami slaniny.

    • Ramu Cremefine Fraiche 24% a majonézu Hellmann’s zmiešame Primerbou Opečená cibuľa a dochutíme.

    • Uvarené zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré môžeme opiecť.

  2. Servírovanie

    • Časť taniera posypeme opečenou strúhankou so slaninou.

    • Položíme opečené kúsky kapra.

    • Pridáme zemiaky a doplníme studenou ochutenou cibuľovou majonézou.