Vyprážaný kapor v orechovej strúhanke so zemiakovým šalátom
Moderný spôsob prípravy zemiakového šalátu pomocou vákuového varenia a zaujímavej kombinácie surovín.
• Bohaté zloženie – obsahuje koncentrovaný rybací bujón. • Pestré možnosti využitia vďaka tekutej konzistencii: polievky, omáčky, jedlá z jednéh hrnca, cestoviny. • Vysoká výdatnosť – 61,5 l.
KNORR PROFESSIONAL ESSENCE RYBACÍ BUJÓN 1 L
• Bohaté zloženie – obsahuje koncentrovaný rybací bujón. • Pestré možnosti využitia vďaka tekutej konzistencii: polievky, omáčky, jedlá z jednéh hrnca, cestoviny. • Vysoká výdatnosť – 61,5 l.
KNORR PROFESSIONAL ESSENCE RYBACÍ BUJÓN 1 L

Suroviny
Ryba a zemiakový šalát
-
Fileta z kapra 1500 g
-
Panko strúhanka 300 g
-
Vajcia 4 ks
-
Hladká múka 100 g
-
Vlašské orechy 150 g
-
Repkový olej 400 g
-
Limetka 2 ks
-
Malé zemiaky v šupke 2 kg
-
Slanina 200 g
-
Strúhanka z bieleho pečiva nastrúhaná nahrubo 300 g
-
Rama Cremefine Profi Fraiche 1l 125 ml
-
Soľ 10 g
-
Knorr Čierne korenie mleté 0,5 kg 5 g
Príprava
-
Ryba a zemiakový šalát
-
Filety z kapra potrieme Knorr Essence Rybacím bujónom , a potom porcie ryby obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku, a nakoniec v strúhanke Panko zmiešanej s mletými vlašskými orechmi.
-
Vyprážame v rozpálenom oleji dozlata.
-
Ošúpané zemiaky vložíme do vákuového vrecúška, odsajeme vzduch a varíme vo vodnom kúpeli alebo v konvektomate na 85 °C. Zemiaky osušíme a necháme vychladnúť.
-
Slaninu opečieme dochrumkava a rozlámeme na drobné kúsky. Strúhanku opečieme na výpeku zo slaniny a zmiešame s rozlámanými kúskami slaniny.
-
Ramu Cremefine Fraiche 24% a majonézu Hellmann’s zmiešame Primerbou Opečená cibuľa a dochutíme.
-
Uvarené zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré môžeme opiecť.
-
-
Servírovanie
-
Časť taniera posypeme opečenou strúhankou so slaninou.
-
Položíme opečené kúsky kapra.
-
Pridáme zemiaky a doplníme studenou ochutenou cibuľovou majonézou.
-