Vyprážaný kapor v orechovej strúhanke so zemiakovým šalátom
Moderný spôsob prípravy zemiakového šalátu pomocou vákuového varenia a zaujímavej kombinácie surovín.
• Bohaté zloženie – obsahuje koncentrovaný rybací bujón. • Pestré možnosti využitia vďaka tekutej konzistencii: polievky, omáčky, jedlá z jednéh hrnca, cestoviny. • Vysoká výdatnosť – 61,5 l.
KNORR PROFESSIONAL ESSENCE RYBACÍ BUJÓN 1 L
• Bohaté zloženie – obsahuje koncentrovaný rybací bujón. • Pestré možnosti využitia vďaka tekutej konzistencii: polievky, omáčky, jedlá z jednéh hrnca, cestoviny. • Vysoká výdatnosť – 61,5 l.
KNORR PROFESSIONAL ESSENCE RYBACÍ BUJÓN 1 L

Suroviny
Vyprážaný kapor v orechovej strúhanke so zemiakovým šalátom
−
+
€0.0
Ryba a zemiakový šalát
Fileta z kapra
/g
1500.0 g
0%
Knorr Professional Essence Rybací bujón 1L
/ml
40.0 ml
0%
Panko strúhanka
/g
300.0 g
0%
Hladká múka
/g
100.0 g
0%
Vlašské orechy
/g
150.0 g
0%
Repkový olej
/g
400.0 g
0%
Malé zemiaky v šupke
/kg
2.0 kg
0%
Slanina
/g
200.0 g
0%
Strúhanka z bieleho pečiva nastrúhaná nahrubo
/g
300.0 g
0%
Knorr Primerba Opečená Cibuľa 340g
/g
30.0 g
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Vajcia
/g
200.0 g
0%
Limetka
/g
100.0 g
0%
Kyslá smotana
/g
120.0 g
0%
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g
/g
5.0 g
0%
/
Ryba a zemiakový šalát
-
Fileta z kapra 1500.0 g
-
Panko strúhanka 300.0 g
-
Hladká múka 100.0 g
-
Vlašské orechy 150.0 g
-
Repkový olej 400.0 g
-
Malé zemiaky v šupke 2.0 kg
-
Slanina 200.0 g
-
Strúhanka z bieleho pečiva nastrúhaná nahrubo 300.0 g
-
Knorr Primerba Opečená Cibuľa 340g 30.0 g
-
Soľ 10.0 g
-
Vajcia 200.0 g
-
Limetka 100.0 g
-
Kyslá smotana 120.0 g
-
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g
Príprava
-
Ryba a zemiakový šalát
- Filety z kapra potrieme Knorr Essence Rybacím bujónom , a potom porcie ryby obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku, a nakoniec v strúhanke Panko zmiešanej s mletými vlašskými orechmi.
- Vyprážame v rozpálenom oleji do zlata.
- Ošúpané zemiaky vložíme do vákuového vrecúška, odsajeme vzduch a varíme vo vodnom kúpeli alebo v konvektomate na 85 °C. Zemiaky osušíme a necháme vychladnúť.
- Slaninu opečieme dochrumkava a rozlámeme na drobné kúsky.Strúhanku opečieme na výpeku zo slaniny a zmiešame s rozlámanými kúskami slaniny.
- Kyslú smotanua majonézu Hellmann’s zmiešame Primerbou Opečená cibuľa a dochutíme.
- Uvarené zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré môžeme opiecť.
-
Servírovanie
- Časť taniera posypeme opečenou strúhankou so slaninou.
- Položíme opečené kúsky kapra.
- Pridáme zemiaky a doplníme studenou ochutenou cibuľovou majonézou.