Suroviny

+

Ryba a zemiakový šalát

Príprava

  1. Ryba a zemiakový šalát

    • Filety z kapra potrieme Knorr Essence Rybacím bujónom , a potom porcie ryby obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku, a nakoniec v strúhanke Panko zmiešanej s mletými vlašskými orechmi.
    • Vyprážame v rozpálenom oleji do zlata.
    • Ošúpané zemiaky vložíme do vákuového vrecúška, odsajeme vzduch a varíme vo vodnom kúpeli alebo v konvektomate na 85 °C. Zemiaky osušíme a necháme vychladnúť.
    • Slaninu opečieme dochrumkava a rozlámeme na drobné kúsky.Strúhanku opečieme na výpeku zo slaniny a zmiešame s rozlámanými kúskami slaniny.
    • Kyslú smotanua majonézu Hellmann’s zmiešame Primerbou Opečená cibuľa a dochutíme.
    • Uvarené zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré môžeme opiecť.
  2. Servírovanie

    • Časť taniera posypeme opečenou strúhankou so slaninou.
    • Položíme opečené kúsky kapra.
    • Pridáme zemiaky a doplníme studenou ochutenou cibuľovou majonézou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu